Gubi åbner første butik uden for Danmark

Den danske design- og møbelvirksomhed har teamet op med det kinesiske livsstilsbrand Beast og åbnet sin første konceptbutik uden for Danmarks grænser i Shanghai i Kina.

Tilstandene i Kina er så småt vendt tilbage til normalen efter spøgelseslignende tilstande i byerne på grund af Covid-19. Den danske design- og møbelvirksomhed Gubi kan hermed endelig slå dørene op til sin nye konceptbutik. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Koncepthuset åbnes i samarbejde med det kinesiske livsstilsbrand Beast og er Gubis første uden for Danmarks grænser med lokation i den kinesiske storby Shanghai.

Det nye koncepthus har fået placering i et 100 år gammel palæ, der har gennemgået en massiv renovering i løbet af de sidste fem år.

Det multifunktionelle koncepthus rummer både en café, en have, et boutique-hotel med kun to rum, plads til events og naturligvis Gubis kollektion sammen med et omhyggeligt kurateret udvalg af kunst, design og blomster.

Efter lokale myndigheders reglementer for sundhed og sikkerhed er konceptbutikken på nuværende tidspunkt kun åbent efter aftale.

 

Foto: Gubi x Beast

 

Foto: Gubi x Beast

 

Foto: Gubi x Beast konceptbutik i Shanghai i Kina