Nu kan aarhusianerne glæde sig til, at de snart kan opleve den svenske gigants boligunivers i en fysisk butik. 

Siden 2009 har den svenske koncern H&M solgt bolig- og interiørartikler under navnet H&M Home.

Flere shop-in-shops og konceptbutikker med H&M Home-produkter er løbende skudt op rundt om i verden. På dansk grund har H&M Home-universet kunnet opleves i flere danske butikker – blandt andet i København og i Esbjerg – men først nu rykker konceptet til Danmarks anden største by, Aarhus.

Torsdag den 15. april slår H&M på Sankt Clemens Torv i Aarhus nemlig dørene op til sin nyrenoverede butik, hvor der er blevet plads til 520 kvadratmeter shop-in-shop med H&M Home-produkter.

Store Manager Tenna Lund Thøgersen har set frem til at åbne op for den nyrenoverede butik, hvor H&M Home-afdelingen får sin egen indgang.

”Det er virkelig en dejlig oplevelse, der venter, hvor butikken har fået masser af lys, højt til loftet og en varm følelse gennem hele butikken.  Derudover har der været stor efterspørgsel på vores H&M Home-koncept, som vi nu er stolte af at kunne tilbyde Aarhus,” siger Tenna Lund Thøgersen i en pressemeddelelse.

Udover den nye shop-in-shop i Aarhus findes der 17 H&M Home shop-in-shops og 2 selvstændige H&M Home-konceptbutikker i Danmark.

Foto: H&M Home