Ligesom Ikea indfører Jysk nu en uendelig byttefrist. Det betyder, at kunderne kan returnere varer, når de vil – også efter fem år.

I alle Jysks 1.200 butikker vil det fremover være muligt for kunderne at få byttet deres seng eller gardiner til en hver tid. Jysk indfører nemlig en uendelig bytteservice, hvor kunden med sin kvittering altid kan få pengene retur. Hvis kvitteringen er blevet væk har kunden stadig mulighed for at ombytte varen til en anden. Det skriver Berlingske Business.

Direktør for kundeoplevelser i Jysk Nordic, Niels Veien, fortæller til Berlingske Business, at interne undersøgelser har vist, at de ting, som Jysk gør efter salget, er det, som giver kundetilfredshed. At fjerne tidsfristen på bytning er derfor en måde at gøre oplevelsen efter et køb mere simpel.

Læs også: Jysk flytter mere indkøb til Europa

Der har hidtil været problemer hos Jysk med uklare bytteregler, hvor både kunder og medarbejdere har været i tvivl om de gældende regler. Det vil de nye bytteregler forhåbentligt lave om på.

Andre detailvirksomheder har ligesom Jysk ændret på deres byttepolitikker for at imødekomme de kræsne kunder. Ikea har siden det allerførste varehus åbnede i 1958 haft en ubegrænset returnering, mens Babysam og Sportsmaster har 365 dage, og Zalando tilbyder 100 dage.


Kilde: Berlingske Business