En ny flagskibsbutik i hjertet af København skal markere en ny vækststrategi hos Designa.

I februar i år startede køkkenkæden Designa et nyt kapitel med nye ejere. En flagskibsbutik midt i København skal markere den nye vækststrategi for køkkenkæden, hvor fokus er at gøre kæden til landets mest attraktive netværk af selvstændige køkkenforhandlere, hvor især storbyerne spiller en central rolle.

”Vi er i fuld gang med at eksekvere på vores offensive vækststrategi, og det er et meget vigtigt skridt for os, at vi nu har sikret os en af Københavns formentligt bedste placeringer for en køkkenbutik,” siger adm. direktør Erik Høj i en pressemeddelelse.

Den nye butik kommer til at råde over 500 kvadratmeter på adressen Ved Vesterport 6, som er beliggende ved Gammel Kongevej. Hvem der skal stå i spidsen for den nye flagskibsbutik er endnu uvist.

”I tråd med vores koncept ønsker vi at samarbejde med ambitiøse køkkenfolk, der har lysten og evnerne til at drive selvstændig køkkenvirksomhed. Vi er i dialog med en række spændende profiler til at drive butikken. Vi venter dog gerne på den helt rigtige, så vi sikrer, at butikken får det helt rigtige afsæt fra dag et,” fortæller Erik Høj.

Designa er gået i gang med at designe, tegne og indrette butikken, som skal stå klar til at åbne dørene i maj 2019.