Alle medarbejdere er blevet sendt hjem hos møbelbutik og -webshop. Håbet er total opgivet for ’Danmarks største og mest besøgte onlineboligshop’, der har ramt bunden.

Den sjællandsk-baserede møbelbutik og -webshop Casanova Møbler, Casanova ApS, er torsdag blevet taget under konkursbehandling.

Det skriver B.T. Bjarne Jensen, der er ejer af Casanova Møbler, har også bekræftet konkursbegæringen over for mediet.

Casanova Møbler, der beskriver sig selv som ’Danmarks største og mest besøgte boligshop på nettet’, har en butik på Nørregade i Ringsted og webshoppen Casanovafurniture.dk. Ifølge Bjarne Jensen er det et længerevarende gravearbejde på adressen i Nørregade, der blandt andet har medført den negative konstatering.

”Vi har været en sund virksomhed i 12 år i streg med overskud og vækst, og vi har prøvet at navigere i den groteske situation, som kommunen har sat os i, men det er desværre ikke lykkedes os,” siger Bjarne Jensen til B.T. og fortsætter:

”Gravearbejdet har spærret os totalt inde, så den nærmeste parkeringsplads ligger 100 meter væk, og så er det altså ikke nemt for vores kunder at komme hen til vores butik.”

Bjarne Jensen påpeger også overfor mediet, at da gravearbejdet begyndte, var der 25 ansatte i butikken, men i februar så butikken sig tvunget til at afskedige otte medarbejdere i håb om at forsætte driften.

Møbelvirksomhedens resterende medarbejdere er blevet sendt hjem. Inden for den nærmeste tid skal en kurator gøre møbelvirksomheden op.