Møbelhus åbner dørene i Aarhus med erfaren butikschef

Efter flere udskydelser grundet Covid-19 kunne Ingvard Christensen endelig slå dørene op til sit nybyggede møbelhus i Aarhus. I spidsen for den nye butik står en erfaren silkeborggenser. 

Endelig – den 1. marts 2021 – kunne den danske detailvirksomhed Ingvard Christensen slå dørene op til sit nybyggede møbelhus med showroom og butik på Grenåvej i Aarhus.

Åbningen af det 1.500 kvadratmeter store møbelhus har på grund af Covid-19 og den medfølgende nedlukning været udskudt ad flere omgange. Det var derfor med stor glæde, at Ingvard Christensen kunne byde kunder indenfor i sit femte møbelhus i Danmark, hvor både danske designklassikere af blandt andre Arne Jacobsen, Børge Mogensen og Hans J. Wegner samt internationale designbrands kan opleves.

I spidsen for det nye møbelhus står den 48-årige Ib Røntoft-Hansen, der gennem to årtier har drevet forretningen Ib & Fruen i Silkeborg.

“Jeg har altid været meget interesseret i møbler, design og indretning. Derfor er jobbet som butikschef hos et af landets førende møbelhuse et vaskeægte drømmejob og en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til,” udtaler Ib Røntoft-Hansen i en pressemeddelelse.

Siden oktober 2020 har Ib Røntoft-Hansen forberedt sig til sin nye stilling. I forberedelsen er han blevet introduceret til Ingvard Christensens møbelkatalog og forretningsgange, hvor han blandt andet har tilbragt en del tid i Ingvard Christensens møbelhus i Lyngby.

“Det har været en lærerig og spændende overgang at gå fra at være ham, der skulle have styr på alt, som da jeg stod i Ib & Fruen i Silkeborg, til at blive en del af Ingvard Christensen, hvor der er samlet så meget erfaring og viden om designmøbler. Fagligheden og den enorme ekspertise er nærmest overvældende,” siger Ib Røntoft-Hansen.

Det nye Ingvard Christensen-møbelhus har stået klar siden januar 2020 og er indrettet med hensyn til Covid-19-retningslinjerne.

Foto: Ib Røntoft-Hansen, Ingvard Christensen