Søstrene Grene med ny strategi: Vil sælge produkter på Nemlig.com

Fra søndag den 21. februar kunne man klikke udvalgte produkter fra Søstrene Grene hjem på Nemlig.com. ”Vi ønsker at være til stede, der hvor vores kunder er,” lyder det fra adm. direktør Mikkel Grene om den nye satsning.

Som et led i en ny forretningsstrategi har Søstrene Grene valgt at indgå et samarbejde med online-supermarkedet Nemlig.com. Det oplyser Søstrene Grene i en pressemeddelelse.

Med den nye satsning er det første gang nogensinde, at forbrugerne kan erhverve sig Søstrene Grene-produkter udenfor kædens eget univers. Fra søndag den 21. februar er udvalgte produkter som lys, gaveindpakning og hobbyartikler nemlig lagt til salg under kategorien ‘specialbutikker’ på Nemlig.com, så forbrugerne har mulighed for at købe non-foodprodukter, når de handler dagligvarer.

Håbet for Søstrene Grene er at blive tilgængelige for kunderne på flere forskellige kanaler.

”Vi ønsker at være til stede, der hvor vores kunder er og gøre det let for dem at tilvælge vores produkter. Med vores tilstedeværelse på Nemlig.com håber vi på i endnu højere grad at blive en del af kundernes faste shopperutiner og dermed repræsentere en del af udvalget, når de eksempelvis skal købe lys og servietter eller hobbyprodukter til de kreative sysler i hjemmet,” forklarer adm. direktør Mikkel Grene, der lægger vægt på, at satsningen er et led i en digitaliseringsproces og en langsigtet strategi.

Om det nye samarbejde udtaler stifter og adm. direktør for Nemlig.com, Stefan Plenge:

”I Nemlig.com er vi meget begejstrede for det nye samarbejde med Søstrene Grene. Vi oplever, at kunderne i højere grad efterspørger flere produkter til hjemmet og hobbyartikler. Med dette samarbejde mellem to stærke brands bliver det nu muligt for endnu flere danskere at købe produkter fra Søstrene Grene som en del af hverdagens indkøb på Nemlig.com.”

Omkring 150 produkter fra Søstrene Grene bliver tilgængelige på Nemlig.com inden for kategorierne lys, servietter, gaveindpakning, festartikler, hobbyprodukter, kontorartikler bad og pleje samt udvalgte køkkenprodukter.

Foto: Søstrene Grene, Mikkel Grene