I håb om at øge indtjeningen har en af Danmarks største isenkramkæder valgt at slå flere af kædens butikker sammen.

Et øget onlinesalg og et presset detailmarked får den danske isenkræmmerkæde Imerco til at satse på færre, men større butikker. Flere steder i landet slås butikker sammen for at øge indtjeningen. Det skriver Finans.

Tidligere på året kom det i offentlighedens lys, at Imcero var i store økonomiske problemer og søgte forstærkning hos leverandørerne, og nu er Frederik Brønnum, der er adm. direktør i Imerco, altså klar til at dreje nøglen om i flere butikker, hvis de ikke generer vækst til kæden.

På nuværende tidspunkt har Imerco 176 fysiske butikker fordelt i landet. Rundt omkring i landet, hvor Imerco har to eller flere butikker placeret tæt på hinanden, vil de slå butikkerne sammen til en. Ifølge Frederik Brønnum er denne konstruktion netop i gang med at blive iværksat fem forskellige steder i landet og kan blive en realitet for flere af kædens butikker.

I 2017 overtog Imerco den konkurrerende isenkramkæde Inspiration. Opkøbet af kæden har ikke været omkostningsfrit, hvilket også afspejles i Imerco årsregnskab for 2018, der landede et underskud på -82 mio. kroner.

Foto: Imerco