Annoncørbetalt indhold

 

Ambitionen er at skabe æstetiske designs, der indbyder til ro og hvile

Sengetøjsmærket byNORD er blevet gennemgrib¬ende revitaliseret, efter at Ikast-baserede Society of Lifestyle opkøbte det og gentænkte hele konceptet. Ud over sengetøj i rolige nuancer kan kunderne nu finde et komplet univers, som favner hele soveværelset. Kollektionen spænder fra sengetøj – som er kernen – til interiør og loungewear.

Ro til det mest private rum

De fleste husker byNORD, som det var. Dyre- og naturprint samt vaser og andet interiør til det nordiske hjem. Med opkøbet er byNORD nu en del af porteføljen hos Society of Lifestyle, som har drejet designet i en anden retning. Fokus ligger på soveværelset, som skal emme af luksuriøs komfort. Ambitionen er at skabe æstetiske designs, der indbyder til afslapning. Derfor omfatter kollektionen også interiør som natborde, sengegavle og tæpper, som alt sammen er med til at skabe et frirum til ro og velvære.

Farver hentet i den nordiske natur

Det rolige udtryk er omdrejningspunktet for mærkets sortiment. Det betyder sengetøj og interiør i nedtonede farver, som er fundet i den nordiske natur omkring os. Lige fra skovens bær og bark til de blågrå toner i havet og markernes støvede jordfarver.

Det samme gør sig gældende for valget af mønstre. Her er der ingen larmende print og kontraster, men derimod diskrete striber og tern. De er klassiske og traditionelle af karakter, men tidløse nok til at være evigt moderne.

Blødt, åndbart og økologisk

Hemmeligheden bag byNORD-sengetøjet er den tætte percale-vævning. Den giver nemlig meter¬varen¬ en sprød fornemmelse og en kølende effekt. Og jo mere det bruges, jo blødere og jo bedre bliver det faktisk.

Alt sengetøj er lavet af OEKO–TEX® 100 certificeret økologisk bomuld, som har fået en enzymbehandling for at gøre det endnu blødere. Selv om trends er foranderlige, forbliver byNORD-sengetøj en favorit med de tidløse farver og ikke mindst den holdbare kvalitet.

Se mere her eller her.