Efter mere end 50 år som stifter og direktør af Frandsen Group har Benny Frandsen nu indledt jagten på en ny direktør.

Det er ikke mere end blot tre uger siden, at familievirksomheden Frandsen Group, også kendt som Frandsen Lighting, rundende en historisk milepæl og fremlagde sit hidtil bedste årsregnskab. Nu er 78-årige Benny Frandsen begyndt at se sig efter en ny afløser. Det skriver Børsen.

”Jeg skal jævnligt på sygehuset og have foretaget blodtransfusion, og så dur det ikke, at man samtidig skal være adm. direktør. Ingen af børnene har lyst til at tage over, så nu skal vi have fundet én udefra. Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men nu er det altså seriøst. Så jeg er begyndt at se mig om efter min afløser,” udtaler Benny Frandsen til mediet.

Trods det, at både sønnen Peter og datteren Pernille er medejere og arbejder i familievirksomheden, ønsker de ikke at overtage direktørposten. De er nemlig begge glade for at arbejde med design- og produktprocessen, hvor direktørposten ifølge Benny Frandsen indeholder nogle helt andre opgaver.

Det var i sin egen kælder i 1968, at Benny Frandsen sammen med to drenge, der hjalp ham efter skole, etablerede Frandsen Lighting. Det var blandt andet her, designvirksomhedens ikoniske Ball-lampeserie blev realiseret.