Den aalborgensiske møbelvirksomhed har hentet erfarne kræfter ind til en nyoprettet stilling som Export Sales Manager. Den nye mand i stillingen kommer med erfaring fra Muuto, Normann Copenhagen og senest Mater.

Over de seneste tre år har møbelvirksomheden Bent Hansen, der har hovedsæde i Aalborg, oplevet en markant omsætningsstigning – primært drevet af det danske marked. I Bent Hansens nyeste regnskab, gældende for 2020/21, kom virksomheden ud med vækst på samtlige nøgletal.

Med den fine vækst i baggagen er tiden nu inde til at fokusere indsatsen på virksomhedens eksportmarkeder. Derfor udvider Bent Hansen salgsteamet og opretter en ny stilling som Export Sales Manager.

Den nye stilling bliver besat af den erfarne salgsprofil Palle Normann, der de seneste seks år har været ansat hos Mater som Nordic Sales Manager. Tidligere har Palle Normann desuden været ansat hos to andre virksomheder i design- og møbelbranchen, nemlig Muuto og Normann Copenhagen.

Palle Normann ser frem til at styrke Bent Hansens position på eksportmarkedet.

”Jeg kan godt lide at træde ind i små og mellemstore virksomheder og være med til at facilitere en vækstrejse. Bent Hansen har et kæmpe potentiale på eksportmarkedet, og jeg ser frem til at skulle stå i spidsen for at udbygge virksomhedens netværk af forhandlere og distributører,” siger Palle Normann.

Tredje-generationsejer og kreativ direktør i Bent Hansen, Henrik Hvid Hansen, forventer, at udvidelsen af salgsteamet vil sikre virksomheden en fortsat fremgang i omsætningen.

”Vi har de seneste år oplevet en øget efterspørgsel fra eksportmarkedet, men har ikke haft den fornødne organisationsstruktur til at realisere potentialet. Det laver vi nu om på,” lyder det fra direktøren.

Palle Normann er begyndt i den nye stilling pr. 1. november 2021.

 

Foto: Palle Normann, Bent Hansen