Boconcept henter ny direktør fra smykkegigant

Møbelkoncernens tidligere direktør blev afskediget grundet for langsom vækst. Nu tager en yngre profil – hentet fra Pandora – plads i direktørstolen og får ansvaret for at sætte skub i væksten.

I september 2019 meddelte møbelkoncernen Boconcept, at den daværende direktør, Anton Van de Putte, blev afskediget grundet for langsom global vækst.

Siden har møbelkoncernens bestyrelsesformand, Sanna Suvanto-Harsaae, selv været aktivt med i driften, mens Peter Raupach Linnet, der har været COO i BoConcept siden 2015, har fungeret som konstitueret adm. direktør.

Nu er den nye mand til direktørposten fundet. Fra august 2020 tiltræder 37-årige Mikael Kruse Jensen som koncernchef for Boconcept. Han har været ansat hos Pandora gennem 10 år og har senest været direktør for smykkegigantens nord- og centraleuropæiske region. Det oplyser Finans.

”Med Mikael Kruse Jensen får vi en stærk, yngre adm. direktør med stor international erfaring fra detail og franchise samt virksomhedsdrift. For BoConcept er det internationale afgørende, og her kan Mikael komme med erfaringer fra både markeder i Europa samt i Asien,” siger Sanna Suvanto-Harsaae til avisen.

Boconcept, der ejes af kapitalfonden 3I Group og har hovedsæde i Herning, forhandler sine produkter gennem sin egen detailkæde med 280 franchisedrevne butikker i 60 lande. Mikael Kruse Jensen får til opgave at udfolde Boconcepts internationale potentiale med forventning om yderligere vækst i fremtiden.

Foto: Boconcept