By Lassen hyrer ny salgschef

Stillingen som Head of Sales & Visual Merchandising hos By Lassen er nu blevet besat af en profil fra design- og interiørbranchen. Den nye salgschef skal videreudvikle brandets markedsposition og sætte skub på ekspansionen til USA, APAC og Tyskland.

Den 5. august 2020 tiltræder Trine Søndergaard stillingen som Head of Sales & Visual Merchandising hos By Lassen i Holstebro. Det oplyser brandet i en pressemeddelelse til 365DESIGN.

CEO Henrik Nielsen fortæller, at Trine Søndergaard skal videreudvikle By Lassens markedsposition med salgsstrategier og salgsredskaber indenfor retail, online og B2B. Derudover skal den nye salgschef også være med til at støtte op om den ekspansionen til eksportmarkederne, herunder USA, APAC og Tyskland.

Foto: Trine Søndergaard

Trine Søndergaard kommer fra en lignende stilling i design- og interiørbranchen, hvor hun har opnået erfaring i arbejdet med agenter og distributører. Trine Søndergaard har erfaring med både det strategiske, taktiske og operationelle salg i Danmark og på de internationale markeder.

Foto: By Lassen