BIG-direktør Sheela Søgaard indtræder som ny bestyrelsesformand i Dinesen Floors, hvor hun skal være med til at sikre fortsat vækst og tryghed.

I januar 2021 fik Dinesen Floors ny adm. direktør. Thomas Dinesen, som ejer familiefirmaet med hustruen Heidi Dinesen, overlod nemlig posten som adm. direktør til Dennis Stokholm, som dermed blev den første adm. direktør, der ikke bærer Dinesen-efternavnet siden opstarten i 1898.

Nu kan familiefirmaet, der er kendt for sine brede plankegulve af tyske douglasgraner, byde velkommen til endnu et nyt ansigt, da BIG’s adm. direktør, Sheela Søgaard, indtræder som ny bestyrelsesformand.

“Sheelas baggrund fra først Claus Meyer og senest Bjarke Ingels og international business gør, at hun er ideel til posten. BIG’s vækst har handlet mere om hjerte, mavefornemmelse og lyst end regneark, og det er også den måde, vi tænker på i Dinesen. Vi har aldrig lagt strategiplaner, men bare forsøgt at levere kvalitet, skabe gode relationer og gøre det godt, og så er væksten kommet,” udtaler Thomas Dinesen til Børsen.

Dinesen Floors er på en vækstrejse, og resultatet af det forskudte regnskabsår gældende fra 1. juli 2021 til 30. juni 2022 forventes, ifølge Thomas Dinesen, at lande på omkring 250 mio. kroner mod 190 mio. kroner i det foregående regnskabsår.

For Sheela Søgaard er posten som bestyrelsesformand for Dinesen Floors en af de få bestyrelsesposter, som hun har sagt ja til.

“Hos BIG er vores dagsorden ikke at vokse, men at lave det som vi er gode til. Den tankegang fandt jeg hos Dinesen, hvor der også er plads til andet end den lineære vej og mulighed for at arbejde med intuition og lyst. Og så er jeg god til at arbejde med førstegenerationsvirksomheder, hvor det er vigtigt at forstå ejerne og deres ønsker,” forklarer Sheela Søgaard, som glæder sig til at blive brobygger mellem den nye direktion og familien og hjælpe Dinesen Floors videre på vækstrejsen.

 

Foto: Dinesen Floors