Jacob Olsen stopper som adm. direktør i design- og møbelvirksomheden Gubi. I stedet bliver roret givet videre til Kenni Riise, der nu skal føre selskabets ambitiøse handlingsplan videre. Jacob Olsen bliver dog i virksomheden.

Design- og møbelvirksomheden Gubi får ny CEO. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Jacob Olsen, der overtog Gubi efter sin far, har lige siden da stået i spidsen for virksomheden som adm. direktør. Nu giver han roret videre til Kenni Riise.

Kenni Riise har været ansat i Gubi siden 2016, hvor han har vist stort engagement og er blevet mere involveret i hele firmaet. Derfor var beslutningen om en omrokering i toppen og den nye stilling som CEO ikke det store spring for virksomheden.

Ansvaret for virksomhedens fremtid og vækst ligger nu hos Kenni Riise. Men det sår ingen bekymring hos Gubis bestyrelse. Lars Munch, bestyrelsesformand i Gubi, udtaler nemlig i pressemeddelelsen:

”Kenni Riise har været hos Gubi siden 2016, og det har været vores mest succesfulde periode i firmaets historie.”

Siden 2018, da den nordiske kapitalfond Axcel købte en stor del af Gubi, har virksomheden cementeret sin position på markedet som den ledende producent i Norden af designermøbler og -belysning. Planen for yderligere internationale udvidelser er lagt, og målet er det samme som det altid har været: At vokse på både bundlinjen og markedsværdien.

Jacob Olsen forbliver dog fortsat en del af virksomheden. Han tiltræder stillingen som creative director, hvor hans nye fokus bliver på design, produkt- og videreudvikling af virksomhedens produkter.