Direktør forlader isenkramkæde – nu skal afløseren findes

Fokus lige nu er en tryg og god julehandel, men jagten på en ny direktør til Kop & Kande er gået ind, forklarer den afgående direktør. 

Det blev kun en ganske kort periode, at Thomas Nielsen sad i direktørstolen hos Kop & Kande. Han tiltrådte stillingen den 1. august 2020, men er nu allerede rykket tilbage til sin gamle arbejdsgiver Coop, hvor han skal være kædedirektør for Coop 365 og Fakta.

Thomas Nielsen fortæller til 365DESIGN, at de lige nu fokuserer på julehandlen. Processen med at finde hans afløser er dog igangsat. Indtil isenkramkædens nye direktør er fundet, vil bestyrelsesformand Jens-Henrik Hansen lede kæden.

“Vi kommer til at bruge december på at gennemføre en god, tryg og sikker julehandel,” forklarer Thomas Nielsen til 365DESIGN og fortsætter:

“Herefter har jeg overlevering med bestyrelsesformand Jens-Henrik Hansen medio januar, som kommer til at lede Kop & Kande, indtil der er fundet en afløser. Processen er i gang.”

Thomas Nielsen har tidligere været ansat hos Coop som salgsdirektør og konstitueret kædedirektør. Hos Kop & Kande afløste han den tidligere direktør Peter Rønn, der efter 11 år hos isenkramkæden opsagde sin stilling per 31. juli 2020.

Foto: Kop & Kande