Direktørposten er givet videre i By Lassen, hvor Søren Lassen tidligere på måneden fratrådte sin stilling som adm. direktør.

Søren Lassen er fratrådt sin stilling som adm. direktør i By Lassen og Brdr. Jørgensen Components i Holstebro. Søren Lassen er barnebarn af Mogens Lassen, som er manden bag den kendte Kubus-stage.

”Det er helt udramatisk. Søren Lassen er fratrådt som direktør, men han vil fortsat sidde i bestyrelsen,” oplyser den nye direktør for begge selskaber, Jørn Dybvad Vinge, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Direktørskiftet kommer kort efter offentliggørelsen af de to virksomheders regnskaber for 2017/18. Regnskabet for Brdr. Jørgensen Components kommer ud med et underskud på 866 t. kroner, mens By Lassen derimod leverer et regnskab med et overskud på 4,6 mio. kroner mod 5,4 mio. kroner året før. Jørn Dybvad Vinge understreger, at skiftet på direktørposten ikke kommer af en økonomisk krise.

”Det er et ønske fra Søren om at bruge mere tid på udvikling og design i stedet for alt det administrative, som direktørjobbet indebærer,” fortæller Jørn Dybvad Vinge til avisen.

By Lassen er kendt for sine designprodukter og har desuden rettighederne til værker af ‘forfædrene’ Mogens Lassen og Flemming Lassen.