Nadia Lassen og Peter Østerberg er tiltrådt som ejere og medlemmer i bestyrelsen hos Gejst. Det sker i forbindelse med relanceringen af det danske designbrand.

I februar meddelte Gejst, at det odenseanske designbrand igangsatte en relancering, der skulle løfte virksomheden op på et højere niveau. I forbindelse med relanceringen er Nadia Lassen og Peter Østerberg tiltrådt som en del af ejerkredsen og bestyrelsen i Gejst den 9. april 2018. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Nadia Lassen og Peter Østerberg, der drev og delvist ejede det danske succesbrand By Lassen indtil december 2016, har sammen ledt efter et investeringsprojekt med muligheder og globalt potentiale.

”I Gejst fandt vi den kombination af unikke kommercielle rammer og de helt rigtige personer til at drive virksomheden fremad, som vi har ledt efter. Gejsts produktpipeline er særdeles spændende og et perfekt match til de produkter, der allerede har vist sig stærkt kommercielle i markedet. Virksomhedens størrelse, organisation og infrastruktur gør ydermere, at vi har en fantastisk mulighed for at opbygge et vækstscenarie,” fortæller Peter Østerberg i pressemeddelelsen.

Fælles By Lassen-fortid
Kontakten mellem Gejst og de to nye medejere blev etableret af medejer og kommerciel direktør, Thomas Heunicke, der selv har en fortid i By Lassen. Fra 2012 til 2017 var Thomas Heunicke salgschef i By Lassen, og i den periode arbejdede han tæt sammen med både Nadia Lassen og Peter Østerberg.

Det bekendtskab skulle vise sig at være løsningen på den udfordring, som Gejst har oplevet i forbindelse med relanceringen af designbrandet. Thomas Heunicke og grundlægger Søren Nielsen har nemlig det seneste halve år arbejdet målrettet på at få udvidet ejerkredsen og bestyrelsen i Gejst, efter de to partnere måtte erkende, at de havde brug for yderligere kompetencer, indspark og kapital for at indfri deres store ambitioner.

”Da Thomas forelagde os ideen om et nyt partnerskab, var vi med det samme positive. Efter også at have mødtes med Søren var vi aldrig i tvivl. Det er afgørende, at direktionen besidder en komplet palette af de kompetencer, der skal til for at opbygge en vækstvirksomhed i designbranchen. Vi glæder os over nu at være en del af Gejst-teamet og til at bidrage til at sætte kursen for virksomheden fremover. Søren og Thomas, og ikke mindst medarbejderne i Gejst, har gjort det fantastisk, og vi får nu sammen mulighed for at tilføre Gejst ekstra struktur og handlekraft,” fortæller Nadia Lassen i en pressemeddelelse.

Den nye ejerkreds i Gejst består nu af grundlægger Søren Nielsen, kommerciel direktør Thomas Heunicke, Nadia Lassen og Peter Østerberg.


Som 23-årig startede Nadia Lassen opbygningen af By Lassen-brandet, mens Peter Østerberg tidligere har været partner i Gubi og medejer i Vipp.

Sammen ejer Nadia Lassen og Peter Østerberg det nyetablerede lampebrand Nuura.