Den danske designvirksomhed, som i sit seneste regnskab kunne præsentere en milliardomsætning, får ny direktør. 

Efter to år på posten stopper britiske Henry Jones som direktør for HayAfløseren er fundet internt i virksomheden, og det bliver således Jesper Brøndum Petersen, der per 1. juli 2023 kommer til at stå i spidsen for Hay.

Jesper Brøndum Petersen har mere end 25 års erfaring i designbranchen, herunder hans rolle som Chief Commercial Officer hos Hay. Som ny adm. direktør bliver han ansvarlig for at føre tilsyn med virksomhedens strategiske retning, drive vækstinitiativer og styrke positionen som en førende aktør inden for internationalt design. I årsregnskabet for 21/22 kunne designvirksomheden præsentere et årsresultat på 170 mio. kroner. 

De to medstiftere af Hay, Mette og Rolf Hay, glæder sig til samarbejdet med Jesper Brøndum Petersen:

“Vi er stolte og begejstrede for at have fundet vores nye administrerende direktør i Jesper. Hans omfattende viden om designbranchen og Hay som virksomhed, kombineret med fremragende lederegenskaber og empati, gør ham til den ideelle efterfølger til Henry Jones, som vi takker helhjertet for hans meget succesfulde ledelse af Hay-forretningen i de seneste år. Vi ser meget frem til at fortsætte vores samarbejde med Jesper i denne nye konstellation.”

Foto: Hay