Ib Laursen har nu fundet den rette profil til at overtage ansvaret for salg og marketing. 

Hos den Ribebaserede interiørvirksomhed Ib Laursen har de nu fået en ny profil med på holdet til at overtage ansvaret for salg og marketing.

Den nye profil i rollen er Claudia Vamdrup, der kommer med en international, merkantil baggrund gennem mange år med B2B-salg i møbel- og livsstilsbranchen. Det oplyser Ib Laursen til 365DESIGN.

Claudia Vamdrup kommer senest fra en stilling som Strategic Account Manager hos Bolia, og hun har tidligere arbejdet hos blandt andet Magnus Olesen og Hammel Furniture.

Hos Ib Laursen får Claudia Vamdrup til opgave at omsætte sine færdigheder og styrke salget nationalt og internationalt både fysisk og online samt styrke firmaets marketingtiltag.

”Vi er meget glade for ansættelsen af Claudia Vamdrup og ser frem til et spændende samarbejde. Claudia er en stærk profil, der passer godt til vores firma, vores værdier og de mål, vi har for fremtiden både nationalt og internationalt,” lyder det fra direktør Peter Laursen, der anser den tætte kobling mellem salg- og marketingafdelingen som en stor styrke, der er med til at cementere firmaets linje og brand.

Ifølge Ib Laursen er Claudia Vamdrup allerede startet godt ud med en god modtagelse på kontoret i Ribe, og de ser frem til samarbejdet.

Claudia Vamdrup begyndte hos Ib Laursen den 16. august 2021.

Foto: Claudia Vamdrup, Ib Laursen