Hammel Furniture ruster sig til fremtiden med en erfaren brancheprofil i bestyrelsen.

Den Lars Larsen Group-ejede møbelvirksomhed Actona Company meddelte i efteråret 2020, at Torben Villadsen trådte af som direktør efter næsten 25 år i virksomheden.

”Jeg har gennem længere tid haft lyst til at have en lidt mere fri kalender og udfordre mig selv på en ny måde. Der er et godt og stærkt team i Actona, som skaber fantastiske resultater, og derfor føler jeg, at det er det rette tidspunkt til at give stafetten videre,” lød forklaringen fra Torben Villadsen tilbage i oktober 2020.

Torben Villadsens exit fra Actona kommer nu Hammel Furniture til gode. Han er nemlig netop tiltrådt i bestyrelsen som virksomhedens nyeste våben til vækst.

”Hammel Furniture er på en vækstrejse, hvor det er afgørende at have gode rådgivere og rollemodeller med ombord – og Torben er begge dele. Han ved meget om at skabe succeser og kommer i den sammenhæng med en række væsentlige kompetencer. Vi glæder os til at kunne trække på hans enorme erfaring inden for blandt andet e-handel og eksport,” udtaler adm. direktør hos Hammel Furniture Jens-Ole Staghøj i en pressemeddelelse.

Torben Villadsen er enig i, at virksomheden har et stort potentiale for fortsat udvikling.

”Jeg glæder mig til at give mit beskedne bidrag til at realisere de visioner og planer, der er for Hammel Furniture i de kommende år. Hammel Furniture bygger på gode danske håndværkstraditioner kombineret med effektiv produktion. Det er en arv, som jeg har stor respekt for, og som jeg ser frem til at være med til at fastholde og udvikle,” påpeger han.

Torben Villadsen afløser Svend Hansen i bestyrelsen, der trækker sig tilbage for at nyde sit otium.

Foto: Hammel Furniture