Vækstrategien hos designvirksomheden byder blandt andet på et større fokus på bagkataloget af møbler. En nyansættelse skal sikre virksomheden de rette kompetencer.

Designvirksomheden By Lassen byder fra den 1. november 2020 velkommen til en ny produktspecialist/projektleder. Designvirksomheden har ansat Mette Møllnitz i stillingen, hvor hun skal styrke produktudviklingsafdelingen og sikre et flow i udviklingsprocesserne.

Mette Møllnitz har tidligere været ansat hos blandt andre Designa og Tvilum som industriel møbeldesigner, som også er hendes teoretiske baggrund.

Ifølge CEO Henrik Nielsen sker ansættelsen af den nye produktspecialist/projektleder med et ønske om at satse yderligere på møbelkategorien og give By Lassen et løft.

”Som et led i By Lassens vækststrategi og yderligere fokus på møbelbagkataloget fra Mogens og Flemming Lassen, har vi et behov for at investere i kompetencer til fremtiden. Vi ser et meget stort potentiale på møbelsiden og ser allerede en stor vækst i dette segment,” forklarer Henrik Nielsen til 365DESIGN.

Mette Møllnitz er blevet valgt til stillingen, fordi hun bestrider de færdigheder, som By Lassen leder efter inden for design, materialekendskab og projektledelse. Netop Mette Møllnitz’ baggrund som designer og produktspecialist skal være med til at give designvirksomheden et løft de kommende år.

”Vi arbejder med en treårsstrategi, som skal sikre, at By Lassen udvikler sig positivt på flere forretningsområder og produktgrupper. Mettes kompetencer skal sikre, at vi varetager arven fra brødrene Lassen bedst muligt og i en høj kvalitet,” lyder det fra direktøren.

Foto: Mette Møllnitz, By Lassen