Efter mere end 20 år for bordenden hos Skagerak overdrager brancheprofil ledelsen af det skandinaviske brand til Fritz Hansen.

Den danske møbelvirksomhed, Skagerak A/S, som sidste år blev opkøbt af det danske design- og møbelbrand Fritz Hansen A/S, overdrager nu også ledelsen af virksomheden, da Jesper Panduro, som i mere end 20 år har siddet for bordenden af det skandinaviske møbelbrand, vælger at stoppe.

Siden Fritz Hansen i december 2021 købte Skagerak, er tiden blevet brugt på at lære hinanden at kende og finde ud af, hvordan de fælles værdier kan styrkes.

“Jesper og hans team er en fornøjelse at lære at kende, og jeg er sikker på den gode energi fra begge sider vil fortsætte, også efter at Jesper stopper. Set i lyset af den seneste tid er jeg overbevist om, at Fritz Hansen er klar til at overtage lederskabet af Skagerak. Jeg ønsker at takke Jesper for hans konstruktive tilgang og for at overlade os med en sund forretning og et fantastisk team,” fortæller Josef Kaiser, CEO ved Fritz Hansen, i en pressemeddelelse.

For fortsat at have fokus på at styrke Skagerak som brand, er det besluttet at kombinere et nyt kontor og showroom i Aalborg. Den nye lokation vil skabe rammen om både Skagerak og Fritz Hansen interiør samt de medarbejdere, som har base i det nordjyske.

Jesper Panduro tilføjer:

“Tilbage i december solgte vi Skagerak til Fritz Hansen, og siden da har der været en tæt integrationsproces mellem selskaberne og de forskellige teams. Processen kører i dag så godt, at det nu er helt naturligt, at jeg træder til siden og lader arbejdet fortsætte uden mig. Jeg vil gerne takke alle de fantastiske mennesker som har været med på rejsen, og sender Fritz Hansen og Skagerak mine varmeste ønsker for fremtiden.”

Jesper Panduro overdrog sit lederskab 19. april 2022.

 

Foto: Fritz Hansen