Sebra Interiør-direktør går af

Den adm. direktør for børnedesignvirksomheden Sebra Interiør har valgt at forlade posten og bliver i stedet adm. direktør for en anden dansk designvirksomhed. 

Adm. direktør for den danske børnedesignvirksomhed Sebra Interiør, der i november sidste år vandt prisen for ’bedste mærke’ ved årets ’Børn i Byen’-prisoverrækkelse, Irene Katballe, fratræder sin stilling pr. 30. marts 2020. Det oplyser hun i et opslag på LinkedIn.

”Jeg har elsket at arbejde med et enestående brand sammen med et team af helt fantastiske kollegaer, som altid vil bo i mit hjerte. Og til min store glæde forlader jeg dem da heller ikke helt, da jeg indtræder i bestyrelsen for Sebra Interiør,” skriver Irene Katballe.

Hun bliver dog i rollen som adm. direktør – om end for en anden virksomhed. Irene Katballe indtræder nemlig pr. 1. april 2020 i rollen som adm. direktør for Lene Bjerre Design A/S.

”Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med et andet fantastisk og passioneret team af nye kollegaer og et klassisk dansk brand,” skriver Irene Katballe på LinkedIn.

 

Bliver et stort aktiv for Lene Bjerre Design

Også hos Lene Bjerre Design A/S glæder man sig over at få Irene Katballe med ombord.

“Vi har valgt Irene Katballe som ny CEO, fordi hun både har de rette kompetencer, den rette erfaring og ikke mindst den rette personlighed til at stå i spidsen for Lene Bjerre Design,” udtaler Managing Director hos Lene Bjerre Design, Bjarne Poulsen, til 365DESIGN og fortsætter:

“Irene Katballe har et kommercielt mindset med fokus på forøgelse af salg og marketing, som er et af de væsentligste fokuspunkter i vores nye strategi. Vi har i de seneste år haft fokus på at digitalisere virksomheden, så vi er i stand til at give vores kunder optimal betjening, når det passer kunden bedst. Nu er der brug for at få strategien implementeret og effektueret i praksis, og derfor har vi vurderet, at en profil med et kommercielt mindset er den rette til jobbet.”

“Det skulle gerne betyde, at vi – når coronaperioden er overstået – kan genskabe væksten i virksomheden, når vi atter kan have fokus på hverdagen og ikke skal bruge mere tid på at implementere nye it-systemer og e-commerce-platform – det har været en hård omgang. Med Irene Katballes erfaring fra tidligere jobs er vi overbeviste om, at hun bliver et stort aktiv for virksomheden,” lyder det fra Bjarne Poulsen.