Iddesign foretager en rokade i toppen af virksomheden, hvor den nuværende CEO forlader stillingen, mens også Lars Larsens plads bliver overtaget.

Efter syv år i spidsen for virksomheden Iddesign, der blandt andet driver møbelkæderne Idemøbler og Ilva, har CEO Michael Christiansen besluttet, at han skal prøve noget andet.

”Det har selvfølgelig været en svær beslutning, men jeg føler, at tidspunktet er det rigtige. Vi oplever god fremgang i både omsætning og indtjening, og vi har netop været gennem en god strategiproces, der har lagt et godt fundament for fortsat fremgang,” udtaler Michael Christiansen i en pressemeddelelse.

Michael Christiansen forsætter som CEO indtil den 31. maj, hvorefter han overlader posten til Rami Jensen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President, Business Development i Jysk.

”Michael har ydet en stor indsats for Iddesign, og jeg har fuld forståelse for, at han nu ønsker at prøve noget andet,” fortæller ejer, Lars Larsen, der samtidig glæder sig over tilgangen af Rami Jensen i den nye stilling.

”Rami har været et stort aktiv for Jysk gennem mange år, og jeg føler mig overbevist om, at han bliver en fantastisk direktør for Iddesign. Samtidig er jeg glad for, at det har været muligt at tilbyde Rami en spændende stilling med et meget stort potentiale,” siger Lars Larsen, der samtidig benytter direktørskiftet til at annoncere, at han forlader posten som bestyrelsesformand i Iddesign.

Den nye bestyrelsesformand bliver nuværende CEO & President i Jysk Nordic, Jan Bøgh, hvilket glæder Lars Larsen:

”Jan overtog i sin tid min plads som direktør i Jysk Nordic, og han har været en stor del af den succes, som Jysk har haft i de sidste mange år. Derfor glæder jeg mig over, at Jan har sagt ja til posten som bestyrelsesformand i Iddesign og dermed kan bidrage yderligere med sin store viden,” konkluderer Lars Larsen.

Jan Bøgh overtager posten som bestyrelsesformand den 31. maj.