Efter en periode uden en til at udfylde direktørstolen har brancheforeningen nu fundet sin nye direktør, der kommer med mange års erfaring fra lignende stilling.

Den 19. august 2021 forlod Hanne Sundin direktørposten hos arbejdsgiver- og brancheforeningen Træ- og Møbelindustrien (TMI). Siden da har chefkonsulent Didde Rishøj varetaget den daglige ledelse.

Nu kan TMI meddele, at de har fundet den rette til posten. Den nye direktør er Lærke Flader, som kommer fra en stilling som branchechef for Dansk Elbil Alliance i Dansk Energi.

Lærke Flader har 14 års erfaring med polistik interessevaretagelse og organisationsarbejde i den private sektor plus ni års erfaring med politik-, analyse og lovarbejde fra centraladministrationen.

”Lærkes store erfaring og kompetencer i forhold til bæredygtighed er stærke kort at bringe i spil i den grønne omstilling, som TMI og medlemsvirksomhederne står midt i. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med hende om at styrke træ- og møbelvirksomhederne,” udtaler formanden for TMI, adm. direktør for Magnus Olesen A/S, Nils Knudsen.

Ifølge Lærke Flader vil hendes mange års erfaring være gavnlige i hendes nye job.

“Det har været helt fantastisk at være med til at sætte strøm til biltrafikken i en periode, hvor udbredelsen af elbiler er gået fra nærmest nul til, at hver anden dansker i dag vælger en elektriske bil. Jeg glæder mig rigtig meget til at bringe mine mange års erfaringer på det politiske og det organisatoriske plan i spil i så stærk og spændende dansk branche som Træ- og Møbelindustrien,” siger hun.

Fra den 1. januar 2022 tiltræder Lærke Flader som branchedirektør i TMI.

 

Foto: Lærke Flader