Skal du på Formland? I morgen slår Formland dørene op, og en masse spændende brands står klar til at vise deres nyeste produkter. By Wirth præsenterer møbelserie, Nordlux har flere nyheder med end nogensinde, Zone Denmark satser på ny kollektion, og Kaja Skytte viser nye møbeldesign frem. 

 

By Wirth præsenterer møbelserie for første gang

By Wirth lancerer en ny møbelserie på Formland Autumn, som brandet har designet til Aarhus Teater i forbindelse med en stor indretningsopgave. Det er første gang, at By Wirth træder ind på kontraktmarkedet, som er en del af virksomhedens nye vækststrategi. Møbelserien indeholder en bænk, en barstol og en skammel, der er udarbejdet i egetræ – ligesom resten af virksomhedens produkter.

”Vi har et lille bakkebord, som har solgt rigtig fint, men møbelserien er noget helt nyt for os. Umiddelbart er min forventning, at vi åbner op for nogle nye kundegrupper ved også at være attraktive for møbelforretningerne og ikke kun bolig- og interiørbutikkerne, som vi primært sælger i nu,” fortæller Founding Partner Sune Wirth Engelund.

Barstolens integrerede hynde er udarbejdet i stof fra Kvadrat og kan nemt udskiftes – lige efter virksomhedens dna, der fokuserer på design med lang levetid.

Foto: By Wirth
Nordlux med flere nyheder end nogensinde

For Nordlux, der for nylig er flyttet i nyt domicil ved havnefronten i Aalborg, vil Formland Autumn stå i nyhedernes tegn. Lampevirksomhedens to brands, Nordlux og Design For The People, vil således præsentere flere nyheder end tidligere.

På Design For The Peoples stand kan de besøgende blandt andet opleve den Red Dot-vindende pendel Belly samt pendlen og gulvlampen Space B – begge designet af Bønnelycke MDD.

”Space B kan justeres både i farvetemperatur og lysstyrke. Det er en af de tendenser, som, vi tror, bliver meget efterspurgt fremadrettet – muligheden for at justere lyset, så det passer til situation, gøremål og stemning. Dette uden at gå på kompromis med det gode, danske design,” forklarer adm. direktør Peter Terkelsen.

Nordlux-brandet har både en dekorativ og en teknisk kollektion, som begge vil blive vist på Formland. Den dekorative kollektion afspejler tidens trends – gjort tilgængelige for et bredere publikum med en stærk og vindende prissætning. Nordlux peger på, at en tendens lige nu blandt andet er opalhvidt glas tilsat messingdetaljer, farvet glas samt nye og innovative former og overflader på lamperne.

Foto: Nordlux
Zone Denmark satser på ny kollektion

Under Formland Autumn vil Zone Denmark præsentere en ny kollektion af designprodukter med navnet Singles. Zone Denmark har skabt livsstilsprodukter i mere end to årtier og har taget del i detailbranchens udvikling på nærmeste hold. Netop ud fra denne indsigt udsprang ideen til Singles.

Kollektionen består af en række selvstændige produkter, der lanceres og indkøbes enkeltvis. Det betyder, at man som forhandler ikke forpligter sig til omfattende indkøb, men kan håndplukke de Singles, der passer til butikkens sortiment og kundetyper. Her tilfører de farver og nyhedsværdi og kan medvirke til at drive salget – uden at man skal rydde hele hyldemeter til store produktserier.

”Forhandlerne er under et enormt pres for at skabe spændende butikker, hvis ikke det hele skal tabes til onlinehandlen. Vi mener, at vi som leverandører har både et ansvar og en pligt til at gøre en indsats, der med stor sandsynlighed kommer begge parter til gode. I vores tilfælde mener vi, at vi med regelmæssige lanceringer af stærke designprodukter bakket op af inspirerende POS-materiale kan medvirke til at skabe den nyhedsværdi og overraskelse, som forbrugerne efterspørger,” vurderer Michael Bruun, Design & Brand Manager hos Zone Denmark.

Foto: Zone Denmark
Kaja Skytte præsenterer møbler

Arkitekt Kaja Skytte, med designstudiet i samme navn, har indtil nu været kendt for sine drømmende mobiler og flyvende planteplaneter, der leger med interaktionen mellem rummelighed og tyngekraft.

Nu går Kaja Skytte nye veje og vil på Formland præsentere et helt nyt produktområde – møbeldesign. De besøgende på messen kan opleve et nyt reolsystem i messing og italiensk marmor, der både kan fungere som en rumdeler og stå op ad en væg. Reolens udtryk kan variere, idet hylderne kan flyttes rundt, og farverne kan kombineres på et utal af måder.

Ud over reolen vil Kaja Skytte også vise et helt nyt bord, ligeledes i marmor og messing. Bordet kommer i et væld af farverige marmorsten: rose, brun, grøn onyx, hvid, sort og mørk grøn.

Foto: Kaja Skytte