Møbelkæden Biva, som kort før nytår blev begæret konkurs, er blevet reddet af et kendt ansigt i den danske modebranche.

Kort før nytår blev møbelkæden Biva begæret konkurs, men nu er erhvervsmanden Carsten Blom Hanssen gået ind i virksomheden. Det skriver Finans.dk

Carsten Blom Hanssen, som blandt andet kendes for at være en af mændene bag onlinetøjbutikken Boozt.com, har kort før nytår overtaget ejerskabet af Biva gennem det nyoprettede selskab Biva Aps.

“Jeg synes, at Biva har et fantastisk brand og ser nogle store muligheder i at accelerere den digitale udvikling, som de tidligere ejere fik iværksat. Fremover vil vi fokusere på en endnu stærkere digital købsoplevelse understøttet af enkelte fysiske showrooms,” skriver Carsten Blom Hanssen til Finans.dk

Læs også: Mange millioner investeres nu i Biva

Hvor meget Carsten Blom Hanssen har betalt for Biva, ønsker han ikke at oplyse, men han fortæller til Finans.dk, at det nye selskab har overtaget alle forpligtelser på kunderne, og at de arbejder på højtryk for at få alle ordrer ekspederet så hurtigt som muligt.

Det er ikke første gang, at møbelkæden har skiftet ejere. For under et år siden investerede Jimmy Maymann-Holler, tidligere chef i Huffington Post, og Christian Bjerre Kusk, medstifter af Stylepit, et stort millionbeløb i møbelkæden.

Om de to tidligere ejere bliver en del af det nye Biva-setup, oplyser Carsten Blom Hanssen ikke til Finans.dk

Kilde: Finans.dk