Bolia Design Awards 2021 er på udkig efter fremtidens design

Nu åbnes der for dette års tilmeldinger og muligheden for at få et lod i puljen om at blive vinder af Bolia Design Awards 2021. 

Bolia Design Award løber igen i år af stablen i løbet af foråret, hvor den danske møbelkæde inviterer passionerede og kreative nye talenter til at indsende deres designforslag.

Et nyt talent repræsenterer fremtiden for design, og Bolia leder derfor efter folk, der tør udfordre, forandre og gentænke den skandinaviske designtradition.

Bæredygtighed er et af hovedkriterierne for alle kategorier i Bolia Design Awards, hvor juryen vil fokusere på tidløse design i forhold til identitet, udtryk og form. Derudover bør de deltagende design garantere lang levetid og bestå af udskiftelige dele, hvor det giver mening.

 

Tre priser er i spil

Der bliver i alt uddelt tre priser til Bolia Design Award 2021. Førstepladsen udløser en præmie på 50.000 kroner. Til publikumsprisen, som har en værdi af 25.000 kroner, udvælger juryen otte finalister, som kommer til afstemning på Bolias hjemmeside, mens bæredygtighedsprisen på 25.000 kroner gives til det design, hvor bæredygtighed er indtænkt ned til mindste detalje.

Deltagerne kan indsende op til tre forskellige design frem til den 19. april 2021 i form af enten tegninger, skitser eller 3D-modeller ledsaget af en tekst, der forklarer idé, materialevalg samt hvordan designet passer ind i Bolias skandinaviske univers.

Vinderne offentliggøres den 21. maj 2021.

Foto: Bolia