Den danske møbelproducent Carl Hansen & Søn åbner ny flagshipstore i San Francisco. Den centrale beliggenhed i byens designdistrikt understreger virksomhedens indtog på kontrakt- og detailmarkedet.

Carl Hansen & Søn fortsætter sin strategi om international ekspansion ved at åbne en ny flagshipstore i San Francisco på cirka 200 kvadratmeter.

De nye lokaler er ifølge Carl Hansen & Søn det ideelle sted at fremvise virksomhedens kollektioner af danske designikoner fra møbeldesignere som Hans J. Wegner, Kaare Klint og Arne Jacobsen.

“San Francisco har længe været stedet, hvor internationale idéer og værdier mødes, og kombineret med byens renommé som designdestination giver det os de ideelle rammer for vores første detailbutik i USA. Vores enestående møbler er forankret i en tradition, hvor vi samarbejder med banebrydende designere, og den filosofi passer perfekt ind i San Francisco,” udtaler administrerende direktør Knud Erik Hansen, tredje generation af Hansen-familien, i en pressemeddelelse.

Læs også: ”Carl Hansen & Søn står stærkt i et konkurrencepræget marked”

Carl Hansen & Søn ønsker at sikre et solidt fodfæste på det amerikanske marked, og med den nye flagshipstore i San Francisco er virksomheden nu repræsentereret på både øst- og vestkysten. Møbelproducenten åbnede nemlig i 2011 sit første amerikanske showroom i SoHo, New York, inden det i 2017 blev flyttet til en ny placering i New Yorks Flatiron-distrikt.

Den danske møbelproducent har planer om yderligere ekspansion, og derfor har virksomheden valgt at foretage ændringer i ledelsen af den familieejede virksomhed. Inger Marie Jensen Hansen bliver således Director of Retail Development & Accessories og får dermed hovedansvaret for alle flagshipstores over hele verden.

Inger Marie Jensen Hansen, der er gift med administrerende direktør Knud Erik Hansen, har siddet i Carl Hansen & Søns bestyrelse siden 2001.