Efter at have erklæret sig konkurs er to webbutikker blevet reddet på målstreget af dansk møbelhus.

Ifølge oplysninger fra CVR-registret erklærede Casanova Møbler sig konkurs i juni måned, og ligeledes gjorde Designdelicatessen efterfølgende i juli.

Nu har møbelkæden Paustian, der består af tre fysiske butikker i henholdsvis Århus og København samt en indretningsvirksomhed og eget snedkeri, overtaget webbutikkerne Casanova Møbler og Designdelicatessen. Det oplyser Paustian i en pressemeddelelse.

Casanova Møbler og Designdelicatessen var de første webbutikker i landet og har eksisteret de sidste 12 år. Paustians overtagelse vil give nye ressourcer til vækst og udvikling og dermed yderligere styrke de to websites position på markedet.

Adm. direktør for Paustian, Frantz Longhi, udtaler i en pressemeddelelse, at Paustians egen webshop fortsætter uforandret efter opkøbet af de to webbutikker. De to webshops fortsætter i egne navne og med hvert sit brand.

”Jeg er stolt og glad for dette spændende opkøb, som viderefører to dygtige og kompetente websites. De giver Paustian et stærkt fundament for vores strategi på online markedet. Udover det forretningsmæssige aspekt er det altid en glæde for mig at kunne hjælpe vækstforretninger med at videreudvikle sig og tilføre et økonomisk stærkt fundament”, siger Frantz Longhi.

Med opkøbet af de to webbutikker bliver Paustian A/S Danmarks største onlineforhandler af eksklusiv boligdesign.