Møbel- og livsstilsbutikken Kalejdoskop i Aalborg er gået konkurs efter 15 år. Det sker, selv om butikken blev kåret som Danmarks mest innovative detailbutik i august sidste år.

Efter 15 år er den kendte møbel- og livsstilsbutik Kalejdoskop gået konkurs. Det skriver Nordjyske Stiftstidende, der har talt med ejeren Mie Hedeman Mortensen.

”Det er en ufattelig svær beslutning. Det har været mit livsværk gennem 15 år,” udtaler Mie Hedeman Mortensen til Nordjyske Stiftstidende.

På Formland-messen i august 2017 blev Kalejdoskop kåret som Danmarks mest innovative detailbutik, da virksomheden fik overrakt Designbase-prisen. Men på trods af den fornemme pris, så har virksomheden haft det svært de seneste år.

”I de seneste fire år har der ikke været en rentabel drift. Derfor er jeg nødt til at sige stop nu,” fortæller Mie Hedeman Mortensen til Nordjyske Stiftstidende.

Mie Hedeman Mortensen kan overfor avisen ikke forklare, hvorfor virksomheden ikke kunne klare sig rent økonomisk – ligesom hun heller ikke ved, hvad fremtiden nu byder på.

Kalejdoskop bestod af en stor fysisk butik i det centrale Aalborg og en webshop. Her forhandlende virksomheden møbler og interiør fra store danske og udenlandsk brands samt fra mindre up-coming designvirksomheder. Kalejdoskop havde 11 ansatte.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende.


365DESIGN bragte i starten af 2016 en artikel om Kalejdoskop, hvor ægteparret bag virksomheden fortalte om de store ambitioner for bolighuset.

Læs artiklen her: Kalejdoskop: Et internationalt designunivers i øjenhøjde