Karup Design flytter til nyt kontor i det midtjyske

De 14 ansatte i møbelvirksomheden er nu flyttet fra Karup til helt nyrenoverede lokaler i Herning.

Hos møbelvirksomheden Karup Design gav sidste års flytning af lageret til Polen for meget plads i overskud. Lokalerne i Karup, hvor virksomheden har haft base i næsten 50 år, er derfor blevet skiftet ud med en nyrenoveret lokation i Herning. Det skriver Herning Folkeblad.

”Hvis vi skulle være stærkere i konkurrencen om fremtidige medarbejdere, skulle vi tættere på en by, der havde lidt mere at byde på. Vi kiggede på Silkeborg og Herning, og til sidst faldt valget på Herning. Størstedelen af vores nuværende team bor i Herning, og vi synes, og da de perfekte lokaler dukkede op, var valget ikke særligt svært,” siger adm. direktør, Anders Stampe, til Herning Folkeblad.

Virksomhedens 14 medarbejdere har fået plads i lokaler, som tidligere har været benyttet af erhvervsskolen i Herning. Lokalerne er blevet totalrenoveret med blandet andet ovenlysvinduer og synlige udluftningsrør.

”Det stod fuldstændig råt, da vi så det første gang, og efter aftale med ejeren fik vi lov at få det fuldstændig efter vores tanker,” fortæller Anders Stampe.

Karup Design har de seneste år gennemgået store ændringer med mere fokus på data og med en tilføjelse af tidligere adm. direktør i BoConcept, Viggo Mølholm, og Anders Stampe som medejere.

Foto: Karup Design