To brancheprofiler træder ind som nye medejere hos møbelvirksomheden Karup Design.

Successen er stor hos futon-møbelvirksomheden Karup Design, der nu udvider ejerkredsen med to nye profiler. Det offentliggør den Karup-baserede virksomhed, som ejes af brødrene Allan og Svend Nørlund Christensen, i en pressemeddelelse.

Med en 32 år lang baggrund hos BoConcept, hvoraf 16 år var som adm. direktør, tiltræder Viggo Mølholm ejerkredsen hos Karup Design. Selv siger Viggo Mølholm, at Karup Design, som udvikler og sælger futon-møbler målrettet onlineforhandlere, har stort vækstpotentiale.

”Karup Design har et stærkt dna og et 100 procent digitalt mindset, som er usædvanligt for branchen. I kombination med meget spændende produkter giver det meget store vækstmuligheder,” siger Viggo Mølholm, som også er bestyrelsesformand for møbelvirksomheden, i en pressemeddelelse.

Sammen med Viggo Mølholm bliver den adm. direktør for Karup Design, Anders Stampe, også en del af ejerkredsen. Viggo Mølholm, der i flere år har været tæt knyttet til Karup Design som sparringspartner, var selv med til at udpege Anders Stampe som adm. direktør for 1,5 år siden.

Anders Stampe fortæller, at møbelvirksomheden i dag er langt mere datadreven end førhen.

”Vores e-commerce fokuserede værdikæde, som vi skræddersyer både på vores kommercielle ydelser, it og logistik, giver os en unik mulighed for at excellere indenfor en distribution, hvor mange stadig tvivler. Vores systemer er opbygget, så vi kan underbygge alle vores forretningsområder med data. Det giver en lang række fordele for vores kunder og for os selv som leverandør,” siger Anders Stampe, der glæder sig over, at bestyrelsen ligeledes er styrket med erhvervsmanden Peter Østerberg.