Køkkenvirksomheden har over de seneste år været i en rivende udvikling. Planen er at åbne nye showrooms over hele verden, og nu er turen kommet til to danske af slagsen. 

Ambitionen hos de to grundlæggere af det danske køkkebrand Reform, Jeppe Christensen og Michael Andersen, har fra begyndelsen i 2015 været klar: Reform skulle udbredes i hele verden og skubbe til køkkenbranchen med designkøkkener til overkommelige priser.

I slutningen af 2020 modtog Reform en investering fra Vækstfonden på 70 mio. kroner, der skulle sætte yderligere fart i køkkenvirksomhedens udvikling blandt andet med åbning af showrooms rundt om i hele verden.

“Reforms rejse er blot lige begyndt. De næste 2-3 år skal bruges på at udbygge vores eksisterende markeder: EU (inklusive Norge og UK) og USA. Vi har ambitioner om, at operere med 15 showrooms på de markeder i slut 2021. Efterfølgende er ambitionen at åbne omkring et showroom pr. måned på alle markeder frem til 2025. Ambitionen har ikke ændret sig, vi vil være det førende designdrevne køkkenbrand i hele verden,” fortæller Michael Andersen, CSO og co-founder af Reform.

Reform har på nuværende tidspunkt syv showrooms beliggende i Danmark, USA og Tyskland, og nu slår virksomheden dørene op til endnu flere – blandt andet i Los Angeles, Frankfurt og Danmark.

De to nuværende showrooms på dansk grund får følgeskab af yderligere to: Et i hjertet af København på Gammel Kongevej og et på Lyngby Hovedgade.

Showroomet på Gammel Kongevej bliver etableret i en næsten 100 år gammel betonbygning med aluminiumsprofiler og en 22 meter lang glasfacade.

På hjørnet af Lyngby Hovedgade og Nørgaardsvej i den centrale del af Lyngby finder man det andet nye Reform-showroom blandt adskillige andre køkkenforretninger. Showroomet bliver i to etager.

De to nye danske showrooms slår dørerne op i august 2021.

Reforms showroom i Lyngby