Lars Larsen Group lancerer spiller på kontraktmarkedet  

To virksomheder under Lars Larsen Group fusionerer for at skabe en stærkere position inden for indretning og møblering af blandt andet hoteller og ungdomsboliger.

Hos Lars Larsen Group skaber de nu en ny spiller på kontraktmarkedet. Den nye virksomhed Third.space blev lanceret den 1. oktober som følge af en fusion mellem de to virksomheder Interior Direct og IDdesign Project. De to virksomheder har tilbudt services i forhold til design og indretning af hoteller, feriecentre, ungdomsboliger med mere.

Formålet med fusionen er at kunne levere endnu bedre service og flere muligheder for kunderne i fremtiden. Det oplyser Lars Larsen Group i en pressemeddelelse.

”De to virksomheder har været beskæftiget inden for samme område, men med hver deres fokus. Groft sagt har Interior Direct haft massiv fokus på designdelen og haft flere designere ansat, mens IDdesign Project, som en del af Ilva, har fokuseret målrettet på at levere den helt rigtige indretningsløsning. Ved at sammenlægge de to virksomheder bliver vi absolut førende inden for begge områder, hvilket betyder, at vi kan hjælpe vores kunder endnu bedre end tidligere,” siger formand for Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

Third.space vil udover samarbejder med eksterne danske møbelbrands også trække på de øvrige virksomheder i Lars Larsen Group, blandt andet Bolia, Actona Company og Senge Specialisten.

”Gennem samarbejdet med så stærke virksomheder har vi adgang til et meget stort sortiment. Samtidig har vi adgang til leverandører over hele verden, så vi også har nemt ved at finde den rigtige leverandør af special-løsninger, der ikke findes i sortimentet, men skal produceres specifikt til en kunde, der har nogle helt specielle ønsker eller idéer,” forklarer Kristian Jessen, direktør for Third.space.

Fusionen og arbejdet med Third.space har stået på længe, mens den officielle lancering af virksomheden og dens hjemmeside, www.thirdspace.dk, fandt sted den 1. oktober.

Foto: Third.space