Et nyt bidrag til Københavns designscene slår nu dørene op, hvor oplevelse og inspiration er i fokus. Louise Roe åbner konceptbutik, der er en kombination af café og interiør– og livsstilsbutik.

Designvirksomheden Louise Roe åbner en ny kombineret butik og café. Brandet bliver en del af Københavns pulserende byliv på Vognmagergade 9 mellem andre design- og modebutikker.

”Det har i mange år været vores drøm at udfolde vores dna i et eksklusivt og inspirerende koncept, og efter mange måneders gennemtænkning og hårdt arbejde bliver denne drøm nu til virkelighed,” forklarer virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye konceptbutik har fået navnet Louise Roe Gallery – Concept Store and Coffee, og butikkens fokus vil være på designoplevelser og velvære. I butikken vil man, ud over Louise Roes egne design, kunne finde designprodukter fra udvalgte brands, magasiner og bøger. Kvalitet og eksklusivitet er nøgleord, som vil afspejle sig i caféen, der tilbyder kaffe, bagværk og andre lækkerier.

”Alt i butikken og cafeén er nøje udvalgt med øje for høj kvalitet og godt håndværk, som matcher vores egen filosofi i forhold til materialevalg og kollektioner,” fortæller virksomheden.

Den nye konceptbutik åbner i begyndelsen af oktober.