Møbel- og designkæde udbetaler rekordbonus til butiksansatte

Efter et rekordregnskab med en omsætning på over 1 mia. kroner har møbel- og designkæden udbetalt en samlet bonus til sine butiksansatte på over 9 mio. kroner.

Endnu en møbel- og designkæde bekræfter tendensen om, at forbrugerne i den grad har brugt penge på at forny hjemmet under Covid-19.

Lars Larsen Group-ejede Bolia har netop løftet sløret for regnskabstallene for året 2019/20, som slog rekord med en omsætning på over 1 mia. kroner og et overskud før skat på 76 mio. kroner.

“Jeg er naturligvis tilfreds med årets resultat og meget stolt over den store indsats, som vores dedikerede medarbejdere, designere og partnere har lagt for dagen. Vi har skabt en samlet salgsvækst på 22 procent i alle salgskanaler og på alle markeder på trods af de corona-udfordringer, vi har haft i løbet af regnskabsåret med blandt andet perioder med nedlukninger af vores butikker,” lyder det fra direktør Lars Lyse Hansen i en pressemeddelelse.

De udfordringer har butikspersonalet i hele Bolia-kæden håndteret til UG, og derfor belønnes de nu er med rekordstor bonus.

“På alle markeder har vi derfor hastigt måttet omstille vores butikker, salgskanaler og tilgængelighed til den ændrede forbrugeradfærd som corona har medført, og vores fantastiske butikspersonale har klaret disse udfordringer særdeles godt og udvist stor iderigdom, kundefokus og gå-på-mod. Det er jeg stolt af at have belønnet med en samlet bonusudbetaling på mere end 9 mio. kroner i løbet af året,” lyder det fra direktøren.

 

Trods ændret forbrugeradfærd åbnes flere butikker

Selv om en del af møbel- og designhandlen i løbet af 2020 har foregået online – og at salget herover kun spås til at stige yderligere fremadrettet – har Bolia fuld damp på ekspansionen.

Møbel- og designkæden har senest åbnet butikker i Brügge, Berlin og Harleem, og der er flere nye butikker på vej i blandt andet København, Eindhoven og Aalborg.

Bolia fortsætter dermed sin internationale ekspansionsstrategi med fokus på nye butikker, nethandel, forhandlere og salg til det professionelle marked, som iøvrigt har ledt til en fordobling af omsætningen siden 2015.

Foto: Bolia