Efter seks år som interiør– og møbelforhandler er det danske møbelbrand, Munk Collective, nu klar til at åbne eget showroom med 20 unikke design.

Da ejer og stifter Hans Peter Munk tilbage i 2012 besluttede sig for at åbne en interiør- og møbelbutik på Christianshavn, var det ikke udelukkende med det formål at forhandle alverdens designbrands inden for interiør- og møbelbranchen. Hans Peter Munk havde højere ambitioner.

Sideløbende med sin butik på Christianshavn og i takt med samarbejde med flere designere, er det nu efter seks år lykkedes Hans Peter Munk at indfri sine ambitioner om at åbne eget showroom, der kun rummer brandets egne design.

Åbningen af showroomet på Store Kongesgade i København, der også kommer til at indeholde en butik, sker i forbindelse med Munk Collectives hurtigtvoksende kollektion.

”Det har altid været en drøm at vise vores møbler i præcis den kontekst og æstetik, som vi selv ser dem i – og nu blev det muligt at finde de rette lokaler,” fortæller Hans Peter Munk i en pressemeddelelse.

I forbindelse med det nye showroom, som slår dørene op i marts, lancerer Munk Collective også en webshop. Med forhandlere i 17 lande håber Hans Peter Munk på sigt at kunne udvide porteføljen af showrooms til andre storbyer i Europa.

”At åbne showrooms i andre storbyer som for eksempel Amsterdam er en drøm! Men lige nu satser vi på at få åbnet showroom, butik og webshop, så det er klar slut marts,” lyder det fra Hans Peter Munk.