Cane-line og indehaver Brian Djernes kan endnu en gang modtage førstepladsen i regionsfinalen som EY Entrepreneur Of The Year. ”Tallene taler for sig selv,” lyder det blandt andet i forbindelse med prisoverrækkelsen.

I år gentager den fynske design- og møbelvirksomhed Cane-line sejren fra regionsfinalen fra 2019 i EY Entrepreneur Of The Year. Endnu en gang er virksomheden nemlig blevet hyldet for sin kontinuerlige vækst ved et event i Odense torsdag aften den 25. november.

Gennem 30 år har Cane-line oplevet en fremadskridende vækst. Ikke blot på hjemmemarkedet, men også rundt om i verden. Denne udvikling er blandt de parametre, der har imponeret den regionale jury.

”Tallene taler for sig selv. Cane-line har været med til at sætte dansk design på verdenskortet og har præsteret at blive ledende på flere markeder internationalt – noget, der er særdeles flot, når man ved, hvor meget konkurrence, der præger området. Og så har juryen også bemærket, at indehaver Brian Djernes er en entrepreneur helt ind i sjælen og har en passion og næse for forretning,” udtaler Brian Skovhus Jakobsen, partner i EY og ansvarlig for region Fyn i EY Entrepreneur Of The Year.

Jan Reifling, regionsdirektør hos Danske Bank, som hovedsamarbejdspartner i konkurrencen, fremhæver Cane-lines store arbejde med bæredygtighed.

”Det er også værd at bemærke virksomhedens store og kontinuerlige fokus på bæredygtighed. Både når det kommer til arbejdsforhold ude i verden og energiforbrug internt i virksomheden,” forklarer han.

I finalekampen i regionen var Cane-line oppe mod Uhrenholt, Harald Nyborg, Pentabase samt en anden virksomhed fra design- og møbelbranchen, Carl Hansen & Søn Møbelfabrik.

Efter den regionale sejr er Cane-line nu med i opløbet til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted den 13. januar 2022. I finalen vil en af de seks regionale vindere blive kåret som samlet vinder i Danmark.

 

Foto: Brian Djernes