Den landsdækkende møbelforretning Møbelkæden skifter fra den 1. februar navn til Hjemme Hos. Det nye navn skal afspejle, at møbler skaber et hjem – hjemme hos dig.

Møbelkæden, der har eksisteret siden 1986, er en sammenslutning af selvstændige møbelhandlere. Møbelforretningen har måtte lukke 10 butikker i løbet af de seneste fem år, og trænger derfor til en ny og moderne opdatering. Derfor har Møbelkæden valgt at skifte navn til Hjemme Hos fra den 1. februar 2018.

Med det nye navn vil Hjemme Hos have fokus på at styrke de lokale værdier hos den enkelte møbelhandler. Samtidig ønsker Hjemme Hos at forstærke fordelene ved at være sammen i en kæde – både hvad angår sortiment og markedsføring.

Det er vigtigt for kædeorganisationen, at man hos den lokale møbelhandler kan finde et sortiment, som passer til de lokale kunders stil og smag.

Læs også: Møbelvirksomhed med endnu en tilbagegang

”Danskernes smag og stil er ikke den samme alle steder, så hos den enkelte lokale møbelhandler skal der være mulighed for at have andet end et standardiseret sortiment,” fortæller Hjemme Hos’ adm. direktør, Lene Witt Johansen, i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Samtidig betyder konkurrencen fra de store koncerner, at de lokale møbelbutikker er nødt til stå sammen for at få attraktive priser gennem fælles indkøb, og for at opnå større synlighed gennem fælles markedsføring.”

Hjemme Hos har fokus på dansk håndværk og design. Man vil derfor kunne se mange danske møbelproducenter blandt de primære leverandører – heriblandt Vannerup, Vesterby, Findahls, Hammel Furniture og Skalma.