Med en forventet omsætning på over 1 mia. kroner har Thuesen Jensen og F&H valgt at gå sammen i et nyt fællesejet holdingselskab, F&H Group A/S.

De to danske interiør– og isenkramgrossister, Thuesen Jensen A/S og F&H A/S, har netop annonceret, at de etablerer et nyt, fælles holdingselskab under navnet F&H Group A/S.

Thuesen Jensen og F&H fortætter uændret som to selvstændige virksomheder. Det betyder også, at Jens Peter Thuesen Jensen og Knud Lomborg forbliver administrerende direktører i hver sit selskab. Samarbejdet får dermed heller ikke konsekvenser for medarbejderne i de to selskaber.

Foruden hovedmarkederne i Danmark, Norge, Sverige og Finland, har F&H Group en klar ambition om at forstærke indsatsen på eksport til flere markeder – både i og udenfor Europa.

Knud Lomborg bliver ny bestyrelsesformand i Thuesen Jensen og koncernchef for F&H Group.

Læs også: Jysk bryder med Kina efter otte år

”Jeg er stolt over det nye samarbejde, og at vi nu har over 325 innovative medarbejdere, der hver dag vil finde nye, nordiske trends og omsætte dem til produkter, som forbrugerne globalt vil efterspørge,” udtaler Knud Lomborg i en pressemeddelelse.

Jens Peter Thuesen Jensen indtræder i bestyrelsen for F&H. Han erkender, at konkurrencen er alle steder, og at den ikke bliver mindre.

”Det er vigtigt for specialvarehandlen som vores, at vi som leverandører kan understøtte de udfordringer, som vores kunder står overfor, på bedst mulig måde. Det kræver innovation, fremsynethed og styrke. Jeg er derfor glad for, at Thuesen Jensen bliver en del af noget større, samtidig med at vi bevarer vores eget dna, egen kultur og passion for det ypperste, der findes i branchen,” udtaler Jens Peter Thuesen Jensen i pressemeddelelsen.

Det forventes, at F&H Group får en omsætning på cirka 1,1 mia. kroner. Det nye selskab er betinget af godkendelse fra konkurrencemyndighederne, som forventes at foreligge i tredje kvartal 2018.