Efter knapt 20 år med den samme administerende direktør er tekstilvirksomheden Georg Jensen Damask klar til at skifte ud.

Peter Hulweg Christiansen har været adm. direktør for Georg Jensen Damask i knapt 20 år. Nu giver han stafetten videre til Michael Wassmann Karlsen, der i 16 måneder har haft rollen som CCO i den mere end 200 år gamle tekstilvirksomhed.

”Georg Jensen Damask er ikke alene en økonomisk sund og solid virksomhed. Det er også en virksomhed med flere hundrede års historie og en kvalitets- og designmæssig arv i verdensklasse. Jeg er stolt over at skulle stå i spidsen for lige netop denne virksomhed, og jeg glæder mig meget til at skabe en mere digital forretningsmodel uden at det ændrer ved vores æstetiske, langtidsholdbare design og produkter,” siger Michael Wassmann Karlsen i en pressemeddelelse.

Michael Wassmmann Karlsen har i sin rolle som CCO været med til at skabe en digital oprustning af virksomheden, der har været medvirkende til, at virksomheden tidligere på året kunne præsentere sit bedste regnskab nogensinde.

”Vi takker Peter Hulweg Christiansen, som gennem mange år har ydet en stor indsats og skabt gode resultater, og vi ønsker ham alt det bedste fremover. Samtidig er vi glade for, at Michael Wassmann Karlsen har takket ja til at stå i spidsen for Georg Jensen Damask fremover. Vi fortsætter vores organiske vækststrategi og store investeringer i digitalisering af virksomheden og kundeoplevelsen Med sin stærke digitale profil og sit strategiske mindset er vi sikre på, at Michael er rette person til at fastholde vores grundværdier og designarv, samtidig med at han accelererer den digitale motor under vores interne processer og salgskanaler,” siger Anne og Jesper Hviid, ejere af Georg Jensen Damask A/S.

Foto: Georg Jensen Damask