I slut september åbnede det nye møbelbrand Alton&heim webshop og sit første showroom i Aarhus. 

Alton&heim er et nyt dansk møbelbrand med fokus på nordisk designede, funktionelle og langtidsholdbare møbler til faste priser. Forretningsmodellen med faste priser skal sikre, at balancen mellem pris og kvalitet er rimelig.

”Den nye virkelighed er, at udsalgspriser groft sagt er normalprisen, og normalpriser er sat kunstigt højt, så der bliver tjent penge selv ved store rabatter. Vi har fravalgt alle de mange rabatter og udsalg. Hos Alton&heim kan man altid regne med, at man køber til den rigtige pris – din nye sofa bliver ikke sat ned med 25 procent ugen efter,” fortæller Henrik Althoehn Henriksen, grundlægger af Alton&heim, i en pressemeddelelse til 365DESIGN.

Der sælges via webshoppen Altonheim.com og designbrandets butik i Aarhus, Skt. Clements Stræde 18, som åbnede den 27. september. Der er yderligere butikker på vej i både Oslo i oktober og i København primo januar 2019.

Bag Alton&heim står en række erfarne og kapitalstærke investorer. Stifter Henrik Althoehn Henriksen har blandt andet grundlagt Bolia.com.

Med krav til miljø, kvalitet og CSR bliver møblerne produceret i Danmark og Europa. Andre tiltag som donation af kundens gamle sofa til Blå Kors, ved køb af en ny, skal være med til at differentiere Alton&heim og sætte fokus på spild i møbelbranchen.

Foto: Fra Alton&heims showroom i Aarhus