Karsten Ree Holding skyder et millionbeløb ind i dansk designvirksomhed, der siden opstarten i 2014 kun har leveret underskud på bundlinjen.

Frederik Bagger, søn af den kendte danske designer Erik Bagger, startede i 2014 sin egen designvirksomhed Frederik Bagger ApS.

Efter tre regnskabsår med underskud på bundlinjen, som i 2017 endte med et minus på over 2 mio. kroner, har Frederik Bagger fået tilført et ukendt millionbeløb fra Karsten Ree Holding. Det oplyser selskaberne i en fælles pressemeddelelse.

Karsten Ree Holding ser angiveligt et stort, globalt potentiale i den nystartede virksomhed, og derfor skal investeringen blandt andet bruges til at vækste på flere markeder, udvide produktsortimentet og intensivere markedsføringen.

Christian Ree, der er søn af Karsten Ree, overtog i 2015 ansvaret for investeringsselskabet Karsten Ree Holding B. Han mener, at Frederik Bagger ApS har alt det, der skal til for at blive rigtig store.

Læs også: Paris byder velkommen til Bolia

”Virksomheden har, på trods af kun at have tre år på bagen, allerede skabt sig et stort brand i branchen, men potentialet er endnu større. Den vækstrejse vil vi gerne være med til at accelerere ved at hælde mere benzin på Frederik Bagger-motoren,” udtaler Christian Ree i pressemeddelelsen.

Frederik Bagger kalder Karsten Ree Holding for en af Danmarks mest succesrige investorer, og han ser det samtidig som et skulderklap, at selskabet har valgt at investere i designvirksomheden.

”Vi havde egentlig ikke behov for at få en ny investor med på vores rejse på nuværende tidspunkt, men efter forhandlinger med Christian Ree og hans team gennem de sidste seks måneder, var vi ikke i tvivl. Vi har en rigtig god mavefornemmelse og deler de samme værdier og ambitioner, som skal føre Frederik Bagger-brandet til næste niveau,” forklarer Frederik Bagger i pressemeddelelsen.


I 2015 og 2016 havde Frederik Bagger ApS et underskud på cirka 700 t. kroner, som i 2017 voksede til et underskud på lidt over 2 mio. kroner. Ifølge virksomhedens årsrapport var resultatet i 2017 forventeligt.