Snart mødes branchen igen til Formland-messen. 365DESIGN er klar med et inspirerende messeblad, hvor du kan læse om events og tiltag på messen, udstillerne samt trends og farver.  

 

Rejserestriktionernes farver har haft betydning for os alle. Det er derfor ekstra glædeligt, at Formland – hvis det var et land – nu er farvet grønt på verdenskortet. Der er nemlig ingen indrejse – restriktioner. Alle er velkommen.

At messen så også tænker i bæredygtighed og denne gang har et område med fokus på planter, gør ikke fortællingen mindre relevant.

Vi rejser alle til Formland – fra nær og fjern, alene og sammen. Som restriktionsramte og samværshungrende gæster har vi glædet os i månedsvis og smiler stort ved tanken om det, der venter på hele fire dages inspirationsrejse til designdestinationen Formland. 

– Chefredaktør på 365DESIGN, Louise Byg Kongsholm 

 

På torsdag den 19. august skydes design- og interiørmessen Formland Autumn 2021 i gang. Som altid er 365DESIGN klar med et messeblad, der sætter fokus på events og tiltag på messen, udstillerne samt trends og farver.

 

I 365DESIGN Formland Autumn 2021 kan du blandt andet læse om:

  • Hvordan Flyhelsted skaber en attraktiv trendzone for indkøberne.
  • Hvad Tablesetting, Rosendahl Design Group og Eva Solo oplever af tendenser inden for borddækning.
  • pej trend for sæsonen AW 20/21.
  • Interviews med indkøbere og udstillere.
  • Blomster- og plantetrends.

 

Læs messebladet online her

Du kan få fingrene i bladet under de fire messedage ved indgangene til MCH Messecenter Herning.

 

Foto: Gasa, @mariapaalmbacken