Bliv klar til Formland med 365DESIGNs messetillæg

Formland Autumn 2020 bliver afholdt under trygge rammer, og som altid kan du læse med i 365DESIGNs blad til messen. Bliv opdateret på trends, læs om udstillerne og få masser af inspiration.

 

”Design- og interiørbranchen er blevet negativt påvirket af Covid-19 på mange niveauer: Den perfekte storm, som ingen var forberedt på, og som ikke går nogen forbi.

To-tre måneder er revet ud af kalenderåret hos mange aktører i design- og interiørbranchen, og resten af 2020 handler om overlevelse, at få omsat lager til likvider og at få tilpasset strategi, organisation og kommunikation, samtidig med at kommende sæsoner skal klargøres. Både det korte og lange sigte er i spil – på samme tid.  

Trods sundhedskrise og økonomisk krise skal der fortsat tænkes langsigtet. De kommende sæsoner må ikke lide under, at den nuværende sæson er sendt til tælling. Det har faktisk aldrig været mere vigtigt, at de kommende sæsoners produkter sidder lige i skabet. Der skal tjenes penge, der skal lukkes huller, og der skal bygges reserver op til kommende kriser. Sundhedskrisen må ikke blive til en design- eller disponeringskrise – for så får vi et helt andet problem.”

Louise Byg Kongsholm, chefredaktør 365DESIGN

 

Læs bladet online her
– eller få det i en trykt udgave, når du besøger Formland.

 

Temat bag 365DESIGN er til stede på Formland på pej gruppens stand K8030