Igen må en af branchens messer smide håndklædet i ringen og aflyse på grund af pandemien. Nu lægges alle kræfter i Formex til august 2022, lyder det optimistisk fra messen.

Corona-situationen får igen ram på branchens messer. Lige før jul kunne den svenske messe Stockholm Furniture & Light Fair meddelele, at de er nødsaget til at udskyde februar-udgaven 2022 til september. Og nu melder endnu en svensk messe, at de er ramt at udfordringer grundet Covid-19.

Svenske Formex fortæller i en pressemeddelelse, at de må aflyse januar-messen, der skulle være afholdt fra den 18. til den 21. januar 2022.

Aflysningen sker på grund af den nye bølge af Covid-19 med en hurtig spredning af Omikron-varianten i Sverige såvel som i mange andre lande.

”Formex er den største nordiske messe for interiør– og designbranchen, og vi ønsker at give de allerbedste betingelser. Da messen finder sted i januar, er den særligt ramt af pandemien. I tæt samråd med brancheorganisationen PUFF har vi derfor valgt at aflyse og i stedet lægge alle vores kræfter i Formex i august,” fortæller Chicie Lindgren, Business Area Manager for Stockholm Design Events hos Stockholmsmässan.

Den næsten udgave af Formex vil blive afholdt fra den 23. til den 26. august 2022.

Ikke alle aktiviteter i forbindelse med januar-udgaven af Formex er dog aflyst. Det digitale tiltag Formex Talk afholdes som planlagt den 18. januar 2022.

 

Foto: Formex 2019