Formland klar med nye datoer

Coronarestriktioner har sat en stopper for de oprindelige datoer for Formland Spring 2021. Nu flyttes messen til nye datoer i marts 2021. 

Siden regeringens udmelding om forlængede Covid-19 restriktioner mandag den 7. december har Formland arbejdet på at flytte Spring-messen 2021 til en ny marts-termin. Nu kan messen meddele, at de flytter Spring 2021-udgaven fra den 4.-7. februar til den 11.-14. marts 2021.

“Beslutningen om de nye datoer i marts sker efter gode dialoger, ønsker og opbakning fra branchen – om behovet for at mødes, når det igen er muligt,” lyder det i en pressemeddelelse, som fortsætter:

“Vi følger smittesituationen og restriktionerne tæt. Når myndighederne kan melde ud om perioden efter 28. februar, vil vi naturligvis opdatere på situationen for Formland Spring i marts. Det er den kortsigtede planlægningshorisont, der er mulig i denne helt ekstraordinære tid. Vi siger af hjertet tak for et ekstraordinært 2020. Året startede med en ‘normal’ Formland Spring i februar og en ‘historisk’ messe i august – den første MCH-messe under coronarestriktioner og tryghedskonceptet TrygtMCH.”

De nye datoer for messen betyder, at udgivelsen af 365DESIGN Formland messebladet rykkes, så bladet udkommer umiddelbart op til den nye marts-termin.

Skal I udstille på Formland? Og har I en interessant historie eller nyhed? Tip redaktionen på redaktion@pejgruppen.dk. 

Foto: Tony Brøchner / MCH