Formex er et mødested for nye produkter, forretningsmuligheder, trends, viden og inspiration i interiørbranchen. Ved denne vinters messe er temaet ’A world of shapes’.

’A world of shapes’ er temaet for interiør– og designmessen Formex, der afholdes den 17.-20. januar 2018. Humor og lykke er nøgleordene i dette forårstema, som er inspireret af den britiske popkunstner David Hockney. Temaet fokuserer på forskellige interiørobjekter, der skaber innovative, legende former og konstellationer.

Læs også: Messeoptakt IMM Cologne

“De lidt afdæmpende pasteller er stadig tydelige som indretningstendenser, men de nye farver er opfriskende, og i kombinationen med hinanden giver det os mere energi. Der er ingen tvivl om, at farver påvirker os, og i usikre tider føler vi et behov for at lyse op for vores eksistens. Og forskning viser, at farver påvirker vores lyst til at købe ting,” forklarer Christina Olsson, projektchef for Formex, i en pressemeddelelse.

Læs også: Formland Spring med flere nye tiltag

Teamet sætter blandt andet materialerne i fokus. Materialevalget kan være mærkeligt, og nogle gange bliver affald behandlet og formet til nye genstande. Udtrykket er eklektisk med former, der både er økologiske og bløde, men som også minder om en spredt collage. Bæredygtighed og miljøbevidsthed vil fortsætte med at påvirke indretningstendenserne fremadrettet.

Formex afholdes i Sverige og er organiseret af Stockholmmessen. Du kan læse mere om messen her.